Esimiesareenan koulutuksissa vahvistat esimiestaitojasi, työskenteletpä sitten yritysmaailmassa tai julkishallinnossa. Esimiesareenalla opiskelun tavoitteena on tuottaa suoraa lisäarvoa omaan työhösi esimiehenä tai asiantuntijana. Harjoitukset sovelletaan yksilöllisesti tehtävänkuvasi mukaan. Virallisena osoituksena osaamisestasi suoritat esimiestutkinnon. Eri alojen esimiehille ja johtajille tarkoitetun koulutuksen järjestävät Sedu ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

TIEDOLLA JA TAIDOLLA OIKEAT ASENTEET
Koulutuksen päätteeksi astut Esimiesareenalta tuorein tiedoin evästettynä esimiehenä tai johtajana. Sinulla on korkea motivaatio ja terävöitynyt näkemys oman vastuualueesi johtamisesta. Osana tutkintoa olet toteuttanut työpaikallasi kehittämishankkeen. Tutkinto parantaa edellytyksiäsi myös henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. Koulutuksesta hyödyt sinä itse ja koko työyhteisösi.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ
Sinä valitset yhteistyössä Esimiesareenan kouluttajan ja työnantajasi edustajan kanssa sinulle sopivan tutkinnon. Suunnittelette yhdessä, miten tutkinnon suorittaminen yhdistetään työtehtäviisi.

JOUSTAVAA
Tutkintosuorituksesi teet suunnitelman mukaan omalla työpaikallasi. Verkko-oppimisympäristön ansiosta opinnoissa eteneminen on joustavaa. Voit valita tarvitsemasi teemat koulutustarjottimelta. Teemapäivät järjestetään Seinäjoella.

KESKUSTELEVAA
Kokoamme Esimiesareenalle monipuolisen ryhmän eri alojen esimiehiä ja johtajia. Sinulla on mahdollisuus keskustella muiden opiskelijoiden kanssa teemapäivillä ja ryhmän sisäisellä verkkoareenalla. Näin saat tilaisuuden oman verkostosi kehittämiseen. Pääset myös vertaamaan työpaikkasi käytäntöjä muiden käytäntöihin.

ESIMIESAREENAN TUTKINNOT

  • Johtamisen erikoisammattitutkinto
  • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
  • Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto
  • Tekniikan erikoisammattitutkinto
  • Elintarviketekniikan erikoisammattitutkinto
  • Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto
  • Liikenne-esimiehen erikoisammattitutkinto
  • Lähiesimiestyön ammattitutkinto
  • Teollisuusalojen työnjohdon erikoisammattitutkinto 


TERVETULOA VALMENNUKSEEN!


Seuraavat aloitukset:


Vuosi 2018

4.4.2018
13.9.2018

INFO-tilaisuudet
klo 15-16, Rastaantaival 2, Seinäjoki
6.3.2018
14.3.2018
21.3.2018
26.3.2018

LISÄTIETOJA
Anitta Purhonen p. 040 868 0829, s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi
Päivi Katajamäki p. 040 868 0192, s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi
Pauliina Talvitie p. 040 830 2382, s-posti etunimi.sukunimi@seamk.fi

sedu_esimies_areena_remarketing_banner_160x600_2017.png